0 Artículos

Quienes somos

El 19 de març del 2007, PROBIKE va dir adéu definitivament a l’establiment de Villarroel, 184 i es va traslladar 400 metres més enllà, al carrer Viladomat.

A PROBIKE tenim un taller amb mecànics professionals i especialistes de la bicicleta amb una experiència de 20 anys. Arreglem la teva bicicleta ó te la posem a punt per que puguis gaudir-la amb seguretat.

Serveis que oferim:

  • Servei de taller amb cita prèvia
  • Servei d'urgències
  • Primera revisió gratuïta de la teva bicicleta comprada a PROBIKE

Cita prèvia:

Cal demanar dia i hora per portar la bicicleta al taller, trucant per telèfon (Tel: 93 419 78 89). Un cop donem dia i hora per portar la bicicleta, PROBIKE es compromet a tenir la bicicleta a punt en 24 hores. Recomanem trucar a primera hora del matí o a primera hora de la tarda, quan la centraleta telefònica està més accessible.

Horari:

Pots trucar en el nostre horari d'atenció al públic, de dilluns a dissabte de 10.00h. a 20.30h. No tanquem al migdia.

Preus:

  • Preu mà d'obra mínim: 11 €
  • Preu hora/taller: 36.60 €

Dissenyat amb un concepte totalment revolucionari, el nou espai de Viladomat compta amb més de 1.500 metres quadrats útils d’exposició, i és l’únic de l’Estat espanyol que, en ple centre de la ciutat, dedica una superfície d’aquestes dimensions al món de la bicicleta.

Coordenades GPS

N 41º 23' 21.61"
E 2º 08' 40.39"

Horari:

De dilluns a dissabte, de 10.00h a 20.30h (obert al migdia).

Com arribar:

En autobús

15, 27, 32, 41, 54, 59, 66

En Metro

Línia 5, estacions Entença i Hospital Clínic

En Trambaix

Parada de Francesc Macià

En Bicing

Estació de l'Avda. Josep Tarradellas nº 129 o estació carrer Viladomat nº 271

En bicicleta

Tens un pàrquing per a bicicletes a la vorera de PROBIKE.

En cotxe

Si entres per la A-2, lateral Avda. Diagonal fins al carrer Numància. Gires a la dreta per agafar Numància i segueixes fins arribar al carrer París. Gires a l'esquerra per agafar el carrer París i segueixes fins creuar-te amb l'Avda. Josep Tarradellas. Gires a l'esquerra per agafar el lateral d'Avda. Josep Tarradellas fins a trobar el carrer Viladomat. Gires a la dreta per agafar Viladomat i a 60 metres a l'esquerra tens PROBIKE.

Enlaces relacionados

Horario taller
Pedir hora a taller
Utilizamos cookies para poderte ofrecer una experiencia mejorada. Si sigues navegando, entendemos que aceptas su uso MAS INFO
x